2010-11-28

Bandpaketet i november

Rött var färgen i novembers bandpaket hos Apidae/Sykompaniet, och det blev en härligt blandning! Jag tog små snuttar av flera av banden och satte på en tändsticksask modell större. För att få det att fästa bra skar jag till en kartongbit som passade lagom på ovansidan, klädde den med dubbelhäftande tejp och sen la jag banden ovanpå. Jag lät korta bitar sticka ut på sidorna och dem fäste jag sedan på baksidan med mer dubbelhäftande tejp. Jag tog rätt bra med lim också innan jag satte fast det på asken, och sen var det bara att hålla det på plats tills limmet hade torkat lite. Ett mycket lätt och smidigt sätt att göra en läcker tändsticksask!



När asken hade torkat satte jag dit ett guldigt God Jul av textil (finns i JULLÅDAN) och stoppade ner den i en cellofankanister. En topper med ytterligare en bit av bandet på och så har jag en fin present att ge bort när vi ska iväg på adventsfika.

Tack för titten!

2 kommentarer:

Maiden sa...

Supersnyggt!
Jag har ju tänkt att jag ska göra ngt liknande, det var därför jag köpte massa cellofanpåsar å kanister av er... En vacker dag så! ;-)
Kram

Stephi sa...

jättefin! Kul för den som får denna...och så fint inpackad!!