2010-11-05

Tårtbitarna!

Ni minns väl de härliga tårtbitarna DT-gänget hos Cards of Maria hjälptes åt att skapa... så här såg de ut:


Och nu tänkte jag passa på att visa upp mina bitar lite närmare!

Den första jag gjorde blev en skapelse i sommarens färger - rosa, ljusgrönt och gult. Jag använde ett underbart somrigt papper från Maja Design till själva tårbiten. Sidorna dekorerade jag med en läcker spets. Jag använde också överblivna bitar av en pärlswirl som jag använt resten av till ett annat projekt. Den gula randen är baksidan på remsan med information på pappret från Maja Design!


Närbild på spetsen och pärlswirlen.


Ovansidan dekorerades med tre olika blommor, en vinröd/rosa blomma, en gul/orange blomma och mitten från en cremefärgad tyllros. Lite glitterlim sitter ju aldrig fel...:)Till min nästa tårbit bytte jag stil rätt rejält - en rocker-chic variant fick det bli! Svart och vit, häftiga detaljer - lite annorlunda än den första :)


Även här blev ett papper från Maja Design basen för min skapelse. Runt kanterna satte jag Rhinsten Klar och ovanpå dekorerade jag med en Pynteblomma m strass svarta små rosor och vita mulberryblad som chalkades med svart.Blomman fick små svarta pärlor i "spröten". Samma halvpärlor använde jag som dekoration här och var på tårtbiten.Nästa tårtbit är gjord i papper från Graphic45. Här valde jag att hålla den enkel och bara dekorera med lite spets och lite halvpärlor.


Jag utnyttjade de röda bären som var tryckta i mönstret och ersatte dem med halvpärlor.


Tack för titten!

3 kommentarer:

Pippin sa...

Vilka härliga tårtbitar! Gillade alla dina jättemycket. Nu blev jag sugen på tårta. Undrar om man kanske har nåt att fira idag!
Kram

Sanna F sa...

Vilken kul idé. Super fina tårtbitar

Elisabet sa...

Riktigt smarriga bitar!