Säljes

Är du intresserad att köpa några av mina kort eller något av det andra jag skapar? Det går så bra så!

För kort som redan är skapade och som har visats upp i bloggen tar jag 40 kr, försåvitt de finns kvar. Vill du ha ett kort skapat speciellt efter dina behov gör jag det gärna, de korten kostar från 50 kr och uppåt beroende på vad du vill ha på kortet. I de flesta fall kostar de 50 kr, men jag vill ha lite marginal om det är någon speciell produkt jag måste införskaffa till just ditt kort.

Tunikorna jag syr går också bra att köpa.
I krossad velour kostar de 100 kr/st och tyget finns i massor av färger - vit, elfenben, creme, sand (dvs ljusbeige), beige, gul, orange, mörk orange, röd, mörkröd, ljusrosa, mörkrosa/cerise, vinröd, plommonlila, mörklila, ljuslila, syrenlila, lila, duvblå (dvs ljust gråblå), ljusblå, mellanblå, koboltblå, marin, mörkt stålblå, mörk turkos, ljus turkos, blågrön, buteljgrön, olivgrön, grön, mintgrön, lime, mörk lime, mörkbrun, brun, ljusgrå, silvergrå, mörkgrå, stone (dvs gråbrun) och svart.
I vanlig velour kostar de 165 kr/st och tyget finns i vit, rosa, röd, ljusblå, klarblå, koboltblå, marin, svart, brun, gul, cerise, grön, turkos, lila, gråmelerad, lime, mörk orange, korall, klargrön, koksgrå, syrenlila och mörk jadegrön.
I mönstrad velour kostar de 200 kr/st och då finns det svart resp lila med kameler, blommigt i brunbeige/lime/cerise (förvånansvärt snygg - om man kan ha de färgerna :)) och randigt i lila/turkos, svart/vitt resp korall/koksgrå.
Storlekarna finns mellan 110 cl och  170 cl. Modellen är ganska rymlig och fungerar länge, även om barnet växer. Leveranstiden är 1-2 veckor efter betalning, så jag hinner köpa tyg och sy den.

Om det är något i bloggen du gärna vill köpa så lämna en kommentar till det inlägget. Var noga med att lämna din mailadress så jag kan kontakta dig. Vill du inte mailadressen ska ligga kvar så skriv det i inlägget så raderar jag det så snart jag har läst det.