2010-11-26

Julkort - igen...:)

Julkort... de tar aldrig slut :) Å andra sidan är det ju en av de härliga sakerna med den här tiden på året, möjligheten att skicka handgjorda julkort till släkt och vänner. Så jag pysslade ihop några till Cards of Maria, håll tillgodo!


Först ut är ett ganska enkelt kort där jag valt att hålla metalldekorationerna i fokus. Uppe i vänsterhörnet har jag kombinerat metallblomma i koppar med metallblad i koppar. I nedre högra hörnet har jag satt ett stort metallhörn i koppar, mycket läcker! I hörnen av pappret har jag satt halvpärlor som dekoration.Blomman har fått en av de stora gröna halvpärlorna som dekoration.


Nästa kort har jag använt den tuffa tomtebaben på. Jag lekte lite med överblivet utstansat från min julbox, och lät henne titta fram ur en ram som blev när jag stansade ut panelerna. Alla mönstrade papper är från Maja Design. Blommorna är utstansade och präglade med NS Punchar.


Sista kortet påminner lite om det förra, men här har jag använt en bit krympplast som jag stansade ut med dies från Nellie Snellen. Jag stämplade på den med vit stämpeldyna och blandade stämplar och krympte den sen. Monterad i en restram från julboxen blev den ganska läcker tycker jag! även här är alla mönstrade papper från Maja Design.


Med flera olika papperslager och distanskuddar tillsamman med krympplasten får man djup i kortet. Tack för titten!

1 kommentar:

Cornelia sa...

Metalldekorationer är sååå snyggt!