2010-09-26

Julkort med nostalgistickers

Vi har precis fått in en ny härlig julnyhet hos Apidae/Sykompaniet - nostalgistickers med julmotiv! Med dem blir julkortskapandet en lek, och man får snabbt och lätt till julkort med gammaldags känsla.

Första kortet gjorde jag med den härliga tomten och den söta lilla flickan. Jag har även använt en annan av våra nyheter, det läckra bandet med "broderade" hjärtan och God Jul-text. Bandet är aningen lösvävt och passar mycket bra just kort med lite äldre känsla. Nålen med det röda huvudet finns också i webshopen, under Dekorationsmaterial av många sorter/Dekorativa nålar/Nålar med färgat huvud. Nålen med lövet kommer från ett tidigare Bandpaket PLUS, ibland är det bra att ha lite kvar i sina gömmor! :)


Nästa kort är lite rakare i stilen och här har jag valt att sätta "matta" under stickersen för att framhäva den lite extra. Det behändiga God Jul i textil hittar du i JUL-LÅDAN, ett smidig sätt att få ditt God Jul med lite stil. Jag delade på orden med en liten sax - det är superlätt! De gröna banden kommer från september månads bandpaket, ett smart sätt att fylla på förråden av band.


(Papper, blommor, bling och brads ur egen samling)

Kom också ihåg att beställa kuvert och cellofanpåsar till dina julkort - rätt vad det är så är det dags att skicka dem och då är det skönt att ha dem hemma.

Inga kommentarer: