2010-10-30

Halloweenväskor

Idag ville dottern att vi skulle ha en liten halloweenfest, och eftersom jag inte är på topp gjorde jag det lätt för mig. Mormor och morfar är bjudna, eftersom vi är där medan sambon målar källartrapp och annat, och så kommer en av mina vänner sen typ 100 år tillbaka och hennes yngsta dotter. Ev dyker även hennes äldsta dotter med vidhängande far upp, men det återstår att se eftersom hon varit på kalas med övernattning och kan vara lite lätt trött...:)

Tjejerna ska få lite godis tänkte jag, och då fick vi ju hitta på något att lägga dem i. Jag har haft koll på den här tutorialen ett litet tag, och nu var det läge att prova. Jag meckade (som vanligt) runt lite med mönstret, gjorde bla sidoremmarna lite smalare eftersom det passade mig bättre.

Så här blev då mina små kassar:


Blomman (liksom spindeln) embossades med ett svart pulver med glitter i. Sen satte jag en Halloween-brad från samlingarna (och jag har inte en aning om varför jag köpt den - vi har ju inte firat Halloween en enda gång hittills, det blir premiär idag! :)) i mitten och en bit tyll bakom.


Spindeln.. kommer från Forma om jag minns rätt. Här ser man också sidoremmen lite bättre.


Tack för titten!

5 kommentarer:

Maiden sa...

Åååå, de blev verkligen superläckra!! :-)
Älskar spindeln!!

NuttesPyssel sa...

Jättefina små kassar! De blir säkert glada över att få varsin. =)
Ha en trevlig helg. Kram.

Petra sa...

Så fina. Riktigt Halloweeniga!

Elisabet sa...

Jättesnygga godispåsar! Ser väldigt arbetade ut.
Du har gjort massor med fina alster sen jag tittade i din blogg senast :)

NHL sa...

Jättefina!!!! Stort tack för att du länkade på ScrappaLoss!
Jag hade missat dessa godbitar annars! :-)