2010-10-15

Sparbössa och bok

Nu när jag har börjat om med ytterligare 100 alster utan shopping så tänkte jag vara lite mer organiserad... så jag gjorde mig en sparbössa att stoppa MINST 10 kr/alster i och en liten bok att skriva upp vad jag gjort för något. Jag planerar att göra flera sådana böcker om det blir fler vändor av utmaningen, men det får vänta lite. :) 

Så här blev sparbössan:


Grunden är en  låda med lock, som jag skar ut en springa i locket på. Sen klädde jag den med papper och dekorerade på :) 

Sprayade med svart glimmermist i omgångar, blev rätt fräckt på vinylthickersarna. Det är inte så vitt utan mer skimrande i verkligheten.


Stor blomma från Apidae/Sykompaniet, man köper dem styckevis men de sitter på ett band så köper man flera får man dem på rad. De är superläckra att färga in och leka med, men jag kan tänka mig att de blir überläckra som axelband på tex en brudklänning eller en sommarklänning... hm. ska nog testa att göra något till Y! :)


Svarta blingbårder och -dekorationer.. mums! Upphittat i samlingarna det med :)


Även bandet fick en släng av glimmermisten :)


Det lilla häftet gjorde jag rätt enkelt, fram- och baksida med lite papper mellan som jag gjorde rader på, och sen klämde jag ihop allt med BIAn.. smidigt värre!


Även här blev det en hel del glimmermist :)


Tack för titten!

3 kommentarer:

Elisabet sa...

Vilken urtjusig låda i läckra färger!! Jag älskar blomman!

Linda sa...

Så snygg låda! Blomman var riktigt läcker, och snygg effekt med misten på thickers!

Svarta Malin sa...

Läckert! Vilken bra idé med en sparbössa, kanske något att ta efter... :)

Tack också för kommentaren i min blogg, den värmer!