2010-10-14

Fler kort av septembers Bandpaket PLUS hos Apidae/Sykompaniet

Jag gjorde några snabba halloweenkort av september månads Bandpaket PLUS, perfekt nu när det närmar sig och Halloweenfesterna är på gång. Det är till stor del samma saker som finns i vinstpaketet i min blogcandy, pappersinnehållet kan vara lite annorlunda och det är lite olika stickers.

På det första kortet använde jag ett mörkare papper med texten BOO! som jag rev i kanten och satte över pappret med fladdermössen - ett mycket lätt sätt att göra det lite mer spännande.


På mitt andra kort använde jag andra sidan på det svarta pappret och kombinerade det med ett spindelvävspapper - och spindlar så klart! Spindlarna ger direkt en halloweenkänsla... *ryser* 

Trädet är liksom spöket ovan en sticker, och jag har kompletterat med flippögon ur egen samling för att göra det lite busigare. De söta lövflatbacksen ger lite extra dimension till kortet.


Det breda bandet med spindlar och spindelnät kändes roligt att kombinera med  paljett-spindlarna, det ger lite extra liv. De läckert glittriga nålarna ger lite festkänsla, och tillsammans med rosetten på bandet och knapparna ger det 3D-känsla till kortet.


Pappersinnehållet kan ha varierat något bland halloweenpapprena i de utskickade paketen, likaså varierade vilka stickers som fanns i paketen.Jag hoppas det ändå kan vara till inspiration!

Tack för titten!

5 kommentarer:

Sorken sa...

Åh, vilka härliga kort! Blev särskilt förtjust i ögonen på trädet. Smart! Vad är det för trädstämpel? (Är det en stämpel?)

Gurkiss sa...

Himla snyggt kort :)

Kram Gurkiss

DesignAnnique sa...

Trädet är en sticker, men jag kan hålla med om att det hade varit trevligt att ha den som stämpel!

Elisabet sa...

Superläckra kort! Jag blev helt kär i det fina trädet :)

Cornelia sa...

Håller med ovanstående skribenter! Trädet är hur fint som helst! Undrar om det ligger nåt liknande i mina gömmor...? Tycker mej känna igen det... måste inventera!

Du har fått ihop dina kort såååå snyggt!