2010-10-06

Ny tävling hos Apidae/Sykompaniet!

Så var det dags för en ny tävling hos Apidae/Sykompaniet, och den här gången vill vi att du gör en tag/hängetikett. Tekniken är som vanligt valfri, du kan sy, brodera, använda papper, metall eller vad du vill. Du behöver inte ha något speciellt tema på tagen men tips kan vara tags att använda på paket, blomsterbuketter, julklappar eller liknande.

Som inspiration har jag gjort ett par tags med material från vår nyhet, Viva Decor/My Paper World-sortimentet:


Tagen är infärgad med två nyanser av blått av Paper Soft-färg och därefter fick den torka ordentligt över natten. Jag stämplade med Clear Stamps från arket Strån, lite överlappande.


Halvpärlor gjorda med Gloss Gel.


Även spets och organzaband färgades in med de blåa färgerna.


Min nästa tag blev en grattis-tag till ett paket. Även här färgades bakgrunden in med Paper Soft-färg i två blåa nyanser. Jag stämplade sedan med den mörkare färgen med Clear Stamps från arket Vapensköld, tag mm. Grattisstämpeln är privat och stämplad i svart för att den ska synas.


Halvpärlor gjorda med Paper Pen.

Ditt bidrag ska skickas till apidae@sykompaniet.se senast den 7 november 2010. Bilden bör inte vara större än 600 pixlar på bredden. Ditt bidrag ska vara skapat till den här tävlingen och får inte delta i någon tävling någon annanstans. Du får gärna visa ditt bidrag i din blogg och berätta om tävlingen. Alla som deltar i tävlingen kommer få en rabattkod som ger 5% rabatt på hela Viva Decor/My Paperworld-sortimentet vid ett inköpstillfälle under 2010.

1 kommentar:

Sindra sa...

Vilken kul utmaning :) nu gäller det bara att jag kommer ihåg att göra en i tid också ;)