2011-05-19

Blogcandy och tävling hos Serafin

Jag är med på blogcandyn hos Serafin! Dessutom har jag gjort ett bidrag till hennes tävling där man ska tolka en bild med hela familjen Barbapapa... jag visste jag hade det PERFEKTA fotot till den utmaningen, fotot på (nästan) alla dotterns kusiner på pappans sida! Det är bara hennes storasyster som fattas på fotot... Jag tycker fotot påminner rätt mycket om bilden på Barbapapa och hans familj, så det fick bli utgångspunkten för mitt bidrag!


Färgerna inspirerades jag också av bilden på Barbapapa och hans familj, klara starka färger, och det som var lätt att plocka från fotot var gult och rosa... båda mönstrade pappersbitarna är från samma ark (fram och baksida) och det kommer från KI Memories. Blomrankan har jag gjort själv. Sen dekorerade jag med någon slags små plastpluppar som jag inte kommer ihåg var de kom från (Doodlebug? Färgerna är så iaf :)), de var också så rätt i färgen. Ja, och tredje inspirationen är ju just att det är Barbapapas FAMILJ, och för mig är familj (och därmed kusiner också) viktigt och vi försöker träffa barnens kusiner så mycket som möjligt, trots att de bor många mil iväg.


Fjäril och trollslända (finns hos Apidae/Sykompaniet)


Tack för titten!

3 kommentarer:

Malin-Helena sa...

Superhärlig LO, man blir glad av den. Och vad kul att du gjort blomrankan själv, det måste jag bara testa! :)

Ida sa...

fin lo! Härlig combo av färger rosa och gult måste testa att scrappa dem tillsammans!

AnkiB sa...

Vilken fin LO. Du har verkligen lyckats med färgerna. Jag tycker det är så svårt att kombinera just rosa och gult men du har lyckats till 110%