2011-05-16

Kinky ask med läckert ljus

Till Svensk Scrapbookings månadsutmaning för alter har jag gjort en lite lätt kinky ask (fast E säger att den inte är kinky, den är burlesque, men jag struntar i vilket :)

Ask (även kallad Låddan i en tråd där vi babblar :)) där man kan ana innehållet - mer om det lite senare i det här inlägget! Mallen kan man hitta HÄR, och den var förvånansvärt enkel att göra.


Locket sett uppifrån.. fullt med rosor, blingswirlar (som är sönderklippta ramar från Primas Say it in crystals :)) och en rosett i ett nätband. De svarta rosorna var inte svarta när de kom (men det fixade Wild Orchid Crafts så snyggt! Jag fick pengar tillbaka eftersom de inte var korrekta) så jag har sprayat dem i ett par omgångar med Distressrefillen Black Soot utspädd med vatten. Och sen svart glimmermist på alltihopa. och min svarta glimmermist håller på att ta slut!!! Nu ska jag vara med i ett par födelsedagsswappar igen så jag hoppas någon hittar svart glimmermist till mig... (hint hint :))


På framsidan hängde jag en bit kedja med dels en LOVE-charm och dels.. ett par handbojor :) Det svarta bågiga (det svartare svarta alltså) är ett självhäftande sammetsband som jag köpte på Helsingborgsmässan i höstas, tack och lov köpte jag två rullar.. och en rulle rosa, men den passade inte här :)


Rosor och bling även på själva asken.


Här ser man nederkanten tydligare.


Sådär ja, det var asken till Svensk Scrapbooking, nu kommer innehållet - ett dekorerat ljus till ScrappaLoss tävling där man skulle använda smyckesdelar. Jag gjorde ljuset på samma tema som asken, och det får preciiiiis plats. Och jag retar mig på att jag inte köpte fler ljus när vi var på Bo Ohlsson i lördags... *morr*


Här ser man korsettsnörningen tydligare. En bit kedja som jag hängde en charm i, det är två av mina smyckesdelar på det här alstret. Jag har kedja och charms på asken också, men eftersom det är till Svensk Scrapbooking där alstret ska vara unikt så är ljuset till ScrappaLoss :)


På en av blommorna hängde jag ett glaslöv, även det från pärllådan.


Tack för titten!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Apasnyggt! Hehe! Jag gillar det jättemycket, burlesk skulle väl även jag säga att det passar bättre :)
Gillar alla blommor och swirlar, snyggt uppbyggt!!

Anonym sa...

Apasnyggt! Hehe! Jag gillar det jättemycket, burlesk skulle väl även jag säga att det passar bättre :)
Gillar alla blommor och swirlar, snyggt uppbyggt!!

Annika sa...

Helt otroligt fin!!

Kamilla sa...

WOOOOOW!!!
Så himla snyggt!! Jag gillar både asken och ljuset det var ju så sjuuuukt snyggt juh :D

Kram kram

Lina sa...

Håller med förgående kommentarer... Sjukt snygga, både ask o ljus!!

Petra sa...

Sååå läckert Annica, gillar det skarpt!

Carolas lilla Vrå sa...

Otroligt läckert! Gillar verkligen färgvalet. Tjusigt som bara den. *gillar*

Alexandra - Pysselmaniker sa...

WOW! Vilken härlig färgkombination och du har en skön balans på dekorationerna =)

Angelica sa...

Såå himla läckert!!!!!
Älskar färgerna!

Ha det bra!