2011-04-28

Skissutmaning och blogcandy hos Dilorf!

Maritha är en av mina svenska favoriter när det gäller C&S, och just nu har hon en kombinerad blogcandy och skissutmaning i sin blogg. Och som vanligt går min C&S-sida igång på hennes skisser, det tog inte många minuter att bestämma sig för vilka foton som gällde... Fotona är tagna på Y's sim för ca 3 år sen, när vi fortfarande hade vår favortifröken Linda som följde Y i många år, från första början vid 8 månaders ålder tills hon var drygt 5 vill jag minnas. När vi bytte dag så var det till ett av Lindas andra pass :) Tyvärr kunde vi inte gå hos Linda det sista året eftersom hon pluggade och inte längre hade några grupper, men så blir det ibland. 

Fotona är aningen suddiga är och var och då passade det extra bra att göra cirklar (=vattendroppar/bubblor) av dem :) Turkos är snyggt ihop med cerise och eftersom Y's baddräkt var cerise och aningen orange passade det utmärkt!


Jag satte fotona på 3D-kuddar för att lyfta dem lite och ge vattenkänslan.


Tre olika band - ett nät, ett organza och ett filtband. Och så massor av turkos bling som "vattendroppar".


Jag följde alltså alltså skissens upplägg ganska troget, men anpassade den till 8x8" vilket gjorde att det blev en cirkel mindre. De små dekorationerna på skissen blev blingstenar och dem strösslade jag ut mer generöst än dekosarna på skissen. Annars är det nog snudd på till punkt och pricka! :)

Tack för titten!

1 kommentar:

Maritha sa...

Den är kanonfin! Så härligt med vattenkänslan och rundklippta foton!