2011-03-08

Steampunk!

Okej, nu har jag testat steampunk. Hm. Inte riktigt min grej, tror jag, även om den innehöll en del kuliga moment. Nu var det ju iofs lite lättare eftersom det var en av kurserna på Scrapkryssningen, men ändå.. njä. Men vissa element av det kan jag tänka mig att norpa. Och jag ska nog ge det en chans till, om jag orkar köpa några steampunkiga papper. E ville ha några av dem till saker jag ska göra till henne, så det kanske kan bli ändå. Jaja, vi får se.

Så här blev iaf min layout. Som vanligt följde jag inte den utstakade vägen utan gjorde en stående letter istället för en 12x12-layout. Och fotot borde varit sepia, men det stod svartvitt i listan över vad man skulle ha med sig Jag satte det bara löst, så jag ska byta ut det nästa gång jag har framkallat foton.


Kugghjul av cardstock som vi täckte med Crackle Paint Black Soot. Sen duttade vi med "guldkudde" (dvs VersaMark guldyna) och när vi kom hem la jag till VersaMark Copper och Encore någon-slags-grön, det blev mycket bättre då.


Små fjärilar, stansade med en (ter) Nellie Snellen-stans(ar)


Wellpappad dam.


Mer dekorationer.

Tack för titten!

8 kommentarer:

Melinda sa...

Oj vad fint och vilket bra foto på dig.
Skulle oxå vilja prova lite steampunk.
Nu försöker jag lära mig att få lite vintage/shabby chick stuk på en del av mina kort ; )

Mvh Melinda

Petra sa...

Väldigt häftigt,jag tycker den är kanonsnygg. Kugghjulen hade jag behövt idag. Gjorde en LO om min sons ingenjörsexamen:). Men jag har ju inte skaffat några, antar att det är dies a la TH, det är ju inte riktigt min stil heller.
Kram

Essmo sa...

Supersnygg LO! å himla fint foto på dig =)
Ha en härlig dag!
kram K.

Ziro sa...

Wow, den här blev ju jättecool! Härliga färger och jag tycker det svartvita fotot funkar. Fast ett i sepia kanske blir bättre. Du får prova.

Maja/eyovine sa...

Coolt och snyggt =)

cri_kee sa...

Läckert! Funderar också på att prova Steampunk...

FannyDesigns sa...

Guu vilken läcker layout!!! Super!!

Kram
susanne

Stephi sa...

supersnyggt