2011-08-05

Scrapdraken

Så, nu blev äntligen dagens inlägg hos Scrapdraken färdigt! Så här skriver jag:

En sak som jag älskar med Maja Designs papper är att de är så otroligt lättarbetade! De matchar alltid så härligt och det är lätt att snabbt göra några kort när man behöver dem. Med paper paden går det ännu bättre, bitarna har lagom stora mönster och det är lätt att matcha dem när man sitter och bläddrar. Med några få väl valda dekorationer går det snabbt, och den här gången gjorde jag till och med korten parallellt - ytterligare ett sätt att spara tid när man har lite bråttom. 

Först ut är ett kort som går åt det blå hållet. Den blå tonen i remsan tvärs över och i det blåa pappret med blommor matchas av cardstocken och det blir ett ganska svalt resultat. En stor gardenia fick några halvpärlor i mitten och runt om. Bokstavsstickers till text och sen var det klart!
 

Strösslade halvpärlor.


Till nästa kort bytte jag färg på cardstocken och med de varmare röda och gröna tonerna ger kortet ett helt annat intryck. Remsan är från samma ark - det är bara fram- resp baksida! Även här använde jag en gardenia, den här gången med rhinestones i mitten och runt omkring. Samma sorts bokstavsstickers till text som tidigare, bara en annan färg, och sen var det klart


Blinget glittrar vackert!


Det är lite segt här just nu, men jag lovar, det blir bättring. Jag har lite annat på gång och en del som inte går att visa, men det kommer saker även i bloggen snart! :)

2 kommentarer:

Elisabet sa...

Supersnygga kort! Älskar dom där blommorna, de är så dekorativa.

Lycka till på nya jobbet!

Marita Johansson sa...

Kanonfina kort