2011-08-06

Härliga nya bandprenumerationer hos Apidae/Sykompaniet!

Hos Apidae/Sykompaniet har vi gjort om våra bandprenumerationer lite, och en av sakerna vi gjorde var att vi skapade två nya paket, Bas och Trend. För att göra det lite lättare att veta hur vi tänkt gjorde vi de två sista paketen i vår gamla bandprenumeration i de nya prenumerationernas tecken. Först ut var paketet i maj som innehöll vintageinspirerade band. Paketet var ett exempel på hur vår nya bandprenumeration Trend kan se ut:


Här använde jag spetsen och organzabandet med "rufflad" kant för att göra en banddekoration som löper över kortet. Trogna läsare av min blogg har redan sett det här kortet och de andra jag visar här, men det är kanske spännande att se dem tillsammans med det paket de kom ur.


Rosetten är knuten och ändarna drogs nedåt och fästes på baksidan av det mönstrade pappret.


Att ett paket har band som passar till vintage/shabby chic/steampunk/whatever betyder ju inte att banden MÅSTE användas till just den typen av alster! Det går lika bra att plocka upp färgerna och förstärka dem och göra något en helt annan stil:

Närbild på banden:

I juni var bandpaketet ett exempelpaket från det nya bandprenumeration Bas, ett paket inriktat på basband av alla de slag. Enfärgade, mönstrade, softa pasteller, klara färger, spets, organza, satin.. ja, allt man kan behöva i sitt skapande kan förekomma! Så här såg paketet för juli ut, ett riktigt prickigt paket:


Första exemplet är ett färgglatt grattiskort, något som kanske faller sig naturligt med färgskalan hos paketets band:


Men - även om paketet har en färgglad och pigg färgskala går den ändå att använda till något som ger en mer gammeldags (vintage? :)) känsla! Jag använde det prickiga organzabandet när jag gjorde ett "vykort":


Så vacker utsikt har vi i vårt sommarparadis!

Bandet knöts i rosett och fick några små rosor under sig. Egentligen står det en illrosa plastmugg på bordet rakt under rosorna, en mugg som inte alls passar ihop med känslan i fotot...:) Men det går lätt att dölja med en vacker rosett!


Vill du också prenumerera? Läs mer om våra prenumerationer och det prisvärda erbjudandet du får om du vill prenumerera på båda paketen under rubriken "Prenumerationer och fredagsmys" i listen till vänster i webshopen! Kom ihåg att beställa dina prenumerationer senast den 10:e augusti för att hinna få augustis härliga paket! Jag har beställt hem flera riktigt läckra band och hoppas de kommer snart så jag äntligen kan sätta igång att packa paketen!

Inga kommentarer: