2012-06-30

Äntligen något nytt!

Det värsta är att det legat ofotat och obloggat typ hur länge som helst - och idag är sista chansen! :) Jag deltar i ROX Stamps utmaning den här månaden och har gjort ett fodral till Y's lappar till Sänka skepp (eller Sänka slagskepp som jag kallar det, men jag fick ju gå på hennes namn :)). Tanken är att det ska hålla för att åka med i bilen, ligga i lådan med småspel osv så det fick inte vara så mycket känsliga utstående dekorationer... och så här blev det:


Asken stängs med ett par små starka magneter som jag limmat fast mellan papprena så de inte kan lossna så lätt.


Blått var ett kriterie, och det är väl uppenbart...:) Gammalt är papprena och framför allt båtcharmen, den har jag nog haft sen jag började pyssla kort typ :) Så skulle man sy också, och det fick bli lite korsstygn med lite baker's twine, symnaskinen är inte åtkomlig nu när vi renoverar ett rum, den hamnade underst i en hög... Annars hade jag tänkt sy fast papprena, men så blev det inte så jag fick improvisera lite :)


Nytt: kugghjulsdien. *älskar*


Jag färgade lite hit och dit för att göra dem mer synliga men ändå smälta in i bakgrunden lite, och så löpte jag amok bland brads och öljetter - även det är ju faktiskt gammalt när jag tänker efter!
 

Biljettstämpel, även den en nykomling i samlingarna!
 

Tack för titten!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Helt underbar!!! Så härligt du fått allt att smälta ihop till en helhet - och kul projekt att använda saker ur gömmorna, det försöker jag också göra... kramiz K

Pyssel å sånt - frippan.blogg.se sa...

jättefint. Va mycket fina detaljer.

Frida sa...

Hej! Fruktansvärt fina kort du gör! Skulle vilja beställa ett "älskar dej som fan" kort i färgerna svart/grått/vitt/mörkblå. Du får kombinera som du vill :) kontakta mig på min mail Frida_0317@hotmail.com för mer info och idéer.