2011-11-26

Julswappen...

Jag är ju med i en himla rolig swapp som kallas Julswappen, det är andra året för mig (lite från förra året hittar ni här) och den senaste tiden har jag pysslat lite med det som skulle iväg. Jag kan inte visa det för den som fick mitt paket får inte veta vem jag är, hon ska försöka gissa. :) Enda ledtråden hon fått hittills är det här (fast hon vet inte att det är hon som fått den ledtråden.. :)):


En liten tjuvkik från ett av paketen jag skickade. Jag lovar, jag ska visa vad det var för något, så där efter jul eller så :)

Och även jag har fått ett underbart paket! Det hämtades i häromdagen men jag orkade varken fota eller blogga då vi har haft magsjuka här hemma (även om jag slapp undan, tack och lov!), men som tur var så hann jag få iväg mitt paket innan det brakade igång :)

Så här såg det jag fick ut:Härligt va! Jag ser verkligen fram mot att få öppna paket varje dag, det är så spännande att se vad min tomte har hittat på... och så är jag lite lurig på om det är så att min tomte är norrbottning, avsändaradressen är iaf i Öjebyn och DET vet jag ju var det ligger till och med! Inte så långt från mitt paradis...:) Så frågan är om hon röjde sig lite där... jag vet att jag lyckades kamouflera min avsändare snyggt iaf, så vi får väl se om det här var lika kamouflerat :)

Nä, nu får jag nog sätta fart med den sista av paketkalendrarna här.. har skickat iväg till Julswappen, en swapp på Svensk Scrapbooking och så byter jag med Nita "som vanligt" och så ska det göras kalendrar hit hem. E har fått en redan och hon blev alldeles tosig, hon som förra året hävdade att hon nog hade vuxit ifrån det nu när hon trots allt fyllt 18. I år erkände hon att det har hon inte alls det (efter att jag gjort en till henne i alla fall, kändes så dumt när jag inte gjorde det förra året!) så hon blev tokglad när jag överraskade henne. Nu är det bara lill-fians kalender kvar, och den vet jag inte vad jag ska lägga i den.. har lite strumpor, hårsnoddar och sånt, känns som hon har både pysselsaker och leksaker så det räcker för 10 ungar... så lite praktiska saker får det nog bli. Och lite godis någon gång ibland, det enda hon riktigt önskade skulle finnas i var någon slags läskiga små tablettaskar jag hade hittat förra året för nästan inga pengar alls, så det är inhandlat och intänkt i kalendern iaf :)

Inga kommentarer: